Din totalentreprenör i Örebro

Vi erbjuder heltäckande och skräddarsydda tjänster, anpassad efter just dina behov. Vi tar ett helhetsansvar för ditt renoverings- och  byggprojekt – från start till mål

banner-01

HIGHLY EXPERIENCED HANDYMEN

TAK

Behöver du erfarna takläggare? Vi utför alla slags takarbeten. Tegeltak, papptak eller sedumtak? Det kan vara svårt att veta vilket material som fungerar bäst för just din fastighet. Som erfarna takläggare hjälper vi dig att hitta rätt tak för just din fastighet med högsta kvalitet för att garantera en lång livslängd.

info-05

HIGHLY EXPERIENCED HANDYMEN

KÖK

Köket sägs vara husets hjärta. Med vår breda expertis hjälper vi dig att uppnå ditt nya
drömkök med dina önskemål. Från planering till ett färdigställt kök.
Vi har erfarenheten och marknadens mest erfarna hantverkare och för ett nära samarbete
med dig som kund för att uppnå ditt drömkök.
Oavsett om du behöver bolla idéer eller om du bara behöver någon som ska styra upp
din köksrenovering, så finns vi här

info-05

HIGHLY EXPERIENCED HANDYMEN

BADRUM

Från baddröm till badrum. Vårt mål är att göra er dröm till er verklighet. Vi är specialister på badrumsrenovering. Vår passion är att renovera och leverera kvalitets badrum till våra kunder. Vi har naturligtvis alla behörigheter och certifieringar inom badrum som behöves. Vi bygger med trygghet och lämnar garanti på vårt jobb.

info-05

HIGHLY EXPERIENCED HANDYMEN

STENLÄGGNING

Uppfarten till huset är husets ansikte utåt. Det första intrycket är viktigt och vi ser till att skapa en uppfart enligt dina önskemål. Att anlägga en parkeringsplats eller en garageuppfart kräver både tid och kunskap. Materialvalet är mycket viktigt för att platsen ska klara av både tryck från bilen och olika väderförhållanden. Våra erfarna stenhuggare och stenarbetare ser till att din uppfart blir enligt dina önskemål.

info-05

HIGHLY EXPERIENCED HANDYMEN

ALTAN

Vill du bygga altan, eller kanske bygga om din altan eller uteplats till en inglasad altan? Ska det vara trä, träkomposit eller kanske klinker? Du har idéerna, vi färdigställer. Vi kan så klart komma med tips och funderingar om du inte har den erfarenheten. Men luta dig tillbaka så fixar vi det till dig.

Boka tid

Vi har X år i branschen

Vår målsättning är att alltid ha nöjda kunder. Därför är vi flexibla, lyhörda och jobbar endast med bra material.

Trygghet

Med oss har du garanti för en extra trygghet

Erfaranhet

Vi har x års erfarenhet

Kvalité

Vi kvalitetssäkrar och väljer ut det bästa materialet